matias havard

Nå er skoleåret endelig i gang!

Det var en spent og positiv gjeng som møtte opp til første skoledag i dag. Ekstra spent var kanskje våre syv nye elever, som skulle starte på helt ny skole. Elevene som gikk her i fjor, tok godt i mot de nye, og nye vennskap er allerede i startsgropa.

I klasserommene møtte elevene nytt og lyst møblement, og det var flere som uttrykte begeistring for det oppgraderte læringsmiljøet. Hyllene vil fylles med materiell utover i skoleåret, etter hvert som vi jobber med ulike temaer.tegning forsteskoledag

Den første tida etter skolestart vil vi bruke til å etablere gode rutiner og (re)etablere et trygg og godt klasse- og skolemiljø. Dette er en viktig grunnmur for videre læring, og ikke minst for at alle elever skal ha en god hverdag.