bilde larere topp
 Presentasjon av våre medarbeidere

bilde ingridjansen
Ingrid Jansen Råd

Ingrid Jansen Råd er kontaktlærer i Gruppe 1, og underviser i kunst og håndverk i Gruppe 2.

Hun er utdannet faglærer i kunst og håndverk, med tilleggsutdanning innenfor samfunnsfag og matematikk. Hun tar nå montessoriutdanning, og vil etter planen være godkjent som montessoripedagog i løpet av høsten 2017. Tidligere har Ingrid jobbet flere år i Osloskolen.

Ingrid benytter sine praktiske og kreative ferdigheter til å legge til rette for læring. Hun trives med å lage nytt materiell til undervisningen, og gjør det med utgangspunkt i elevenes behov og interesser. Som lærer er hun opptatt av at elevene skal ha frihet og mulighet til å finne ut av ting på egen hånd. Hun vil heller stille spørsmål enn å gi svar, heller veilede enn å forelese.

«Å få til ting selv gir en mestringsfølelse jeg unner alle, og det ønsker jeg at elevene skal oppleve i min undervisning.» -Ingrid-

Ellers er Ingrid glad i alt som lever; dyr og planter så vel som mennesker. Hun bruker også mye av fritiden sin på håndverk, og lager aller helst noe som kan brukes, som kjoler, strikkejakker eller hjemmesnekrede hyller.

marit
Marit Billington Sellevoll
Mitt navn er Marit Billington Sellevoll, og jeg bor på Harestua. Jeg er lektor i norsk samt allmennlærer med fordypning i kroppsøving og montessoripedagogikk. Jeg har arbeidet 6 år ved en montessoriskole, og var med fra starten av den gangen også. Å starte en montessoriskole er en spennende prosess, som jeg gleder meg til å være med på en gang til. Min oppgave som lærer på Steinsfjorden skole vil være å se hver enkelt elev, finne ut hva de er interessert i, hva som kan motivere dem og tilpasse presentasjoner av materiell og temaer så alle kan lære og trives på skolen vår. Jeg er glad i å være ute og bruker skogen og naturen mye i min egen fritid, og med så flotte omgivelser som vi har i Åsa håper jeg vi kan være mye i aktivitet og lære også utenfor klasserommet. I tillegg til å jobbe på Steinsfjorden skole underviser jeg også i norsk og rettslære på Lillestrøm videregående skole. Det blir spennende å møte alle elevene til høsten!

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
">

elisabeth
Elisabeth Fjeldly
Jeg heter Elisabeth Fjeldly og er 34 år gammel. Jeg er utdannet allmennlærer med fordypning i norsk og naturfag. Jeg har jobbet
som lærer i ti år, hvorav et var på en norsk skole i Spania. Gjennom disse årene har jeg vært veldig interessert i å lage og jobbe med pedagogisk materiell. Det er en av grunnene til at jeg synes Steinsfjorden Montessoriskole er så spennende! Mine mål er at elevene skal oppleve lærelyst og selvstendighet samtidig som alle bruker sitt fulle potensiale. Jeg vektlegger å bygge gode relasjoner i klasserommet som et grunnlag for godt læringsutbytte. Ved siden av læreryrket studerer jeg tegnspråk og tolking ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Jeg gleder meg til å ta fatt på et inspirerende og givende skoleår i Åsa!