asafri inne

Her er våre åpningstider, priser og annen informasjon om konseptet:

ÅsaFri starter umiddelbart etter skoleslutt kl 1430 alle skoledager og holder på til kl. 1700.

Pris er kr. 100,- pr dag. Inkludert i prisen er også et måltid i kantina.

ÅsaFri er åpent alle skoledager.

Alle barn og unge er velkommen til ÅsaFri uavhengig av om de går på skolen i Åsa eller ikke. Det betyr at skolebarn fra andre skoler som ønsker seg tilbake til Åsa etter skoletid kan delta på lik linje med barn som går på skole i Åsa. Dette er et viktig prinsipp for oss, og gir alle barn og unge de samme muligheter til å delta i det sosiale miljøet. Det er heller ingen krav til bostedsadresse i Åsa så her stiller alle på lik linje!

Barn og ungdom fra 6 til 18 år kan delta, og alle aldersgrupper får delta i aktiviteter som er tilpasset deres nivå.

Det vil være trygge og kjente voksenpersoner som tilrettelegger og er tilstede på aktivitetene i ÅsaFri.

Vi tilpasser opplegg og tjenester underveis i de første driftsårene. Er det noen spesielle ønsker og behov er det bare å kontakte oss.

Hilsen oss i ÅsaFri!

epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.