asafriute

ÅsaFRI er bygdas fritidsordning for alle barn og unge i alderen 6-18 år med utgangspunkt i "bygdas hjerte" - skoleeiendommen.

Vi starter ÅsaFRI-dagen ved skoleslutt kl. 1430 og holder på frem til kl. 1700.

Tidsklemme?

ÅsaFRI er et konsept vi har fått svært mange tilbakemeldinger på at er både ønsket og nødvendig. Foreldre får her hjelp til å løse "tidsklemma" og barn og unge får en nyttig og god avrunding av dagene. Her kan barn og unge få prøvd ut sine eksisterende ferdigheter innen en rekke forskjellige aktiviteter og vil fort finne seg nye interesser de kan utvikle i samarbeid med andre barn og ungdom. ÅsaFRI gjennomføres sammen med med voksenpersoner som barna kjenner og er trygge på.

trallebarn

Matservering

Gjennom ÅsaFRI får barna et godt måltid i trivelige og trygge omgivelser etter at skoledagen er slutt.

Velkommen til ÅsaFRI.